Pris och Utförande

På Takkonsulterna strävar vi efter att erbjuda prisvärda lösningar av högsta kvalitet för våra kunder. Vi förstår vikten av att ha tydliga och transparenta priser och erbjuder därför kostnadsfria konsultationer och skräddarsydda offertförslag. Våra priser är konkurrenskraftiga och anpassas efter varje enskilt takprojekts storlek, befintligt skick och önskad omfattning av arbete.

När det kommer till utförandet av arbetet, kan vårt erfarna team av takexperter garantera att varje projekt utförs med precision och professionalism. Vi använder oss av högkvalitativa material och beprövade metoder för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Vår personal är noggrant utbildad och välutrustad för att hantera alla typer av takrenoverings- och underhållsarbeten med noggrannhet och omsorg.

Vi förstår att pris är en viktig faktor för våra kunder och kan ge en indikation på att en takvårdslösning vanligtvis ligger mellan 8000 kr och 12000 kr efter tillämpat rotavdrag. Dock kan prisintervallet variera beroende på faktorer som takets skick, storlek och önskad omfattning av arbete.

Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder informerade och engagerade under hela processen och ser till att alla frågor och bekymmer hanteras på ett professionellt och förståeligt sätt. Vårt mål är att leverera en smidig och problemfri upplevelse för varje kund, från första konsultation till avslutat projekt.

Alla arbeten vi utför är rotbidrag berättigat

Bevara ditt Tak och Spara Pengar

Vi erbjuder en beprövad metod som hjälper villaägare att spara hundratusentals kronor genom att ”förnya” sina tak istället för att genomgå dyra renoveringar. Många gånger möter villaägare den skrämmande tanken på att stå inför en kostsam takrenovering som kan kosta en förmögenhet. Vår metod för takvård erbjuder en alternativ lösning genom att återuppliva det befintliga taket.

Utmaningen med Mossa och Påväxt

Ett vanligt problem är påväxt av lavar, som med tiden kan orsaka skador på takpannorna genom att gradvis fräta ner dem. Detta kan leda till frostsprängningar som i sin tur kan skada och till och med spräcka takpannorna. Sprickor i takpannorna tillåter regn och smältvatten att tränga in under taket, vilket kan leda till allvarliga skador på undertaket.

Mossa på taket absorberar fukt och kan leda till att regn- och smältvatten rinner över och bakom takpannorna. Detta kan resultera i att läkt och undertak ruttnar, och det är sällan täckt av vanliga villaförsäkringar. När problemet får fortsätta obemärkt kan det till slut kräva ett fullständigt takbyte till en enorm kostnad. Men det finns alternativ.

Förnuftigt och Ekonomiskt Hållbart

Studier visar att betongtakpannor kan hålla upp till 100 år om de sköts om på rätt sätt. Därför är det onödigt och ekonomiskt ohållbart att byta ut takpannor som ibland bara är 40 år gamla. Med rätt åtgärder kan ditt tak fortsätta att skydda ditt hem och din plånbok i många år framöver.